Trăiește 2019

cu Mindfulness

Atitudini pentru o viață conștientă

24-28 ianuarie 2019

Casa cu Tei, Sărata Monteoru, jud. Buzău

Fiecare nouă zi poate fi unică și specială dacă ne dedicăm descoperirii ei și a darurilor pe care ni le aduce în momentul prezent, cu mintea începătorului, încredere, acceptare, compasiune, răbdare și recunoștință, fără judecată, fără înverșunare și permițând lucrurilor să fie exact așa cum sunt.

Aceste atitudini fundamentale ale practicii mindfulness sunt intențiile cele mai puternice cu care ne dorim să începem anul 2019 și pe care ne propunem să le integrăm și mai mult în viața noastră de acum înainte.

De aceea, te invităm să îți oferi la început de an un cadou de patru zile doar pentru tine, într-un cadru ce îți va permite să aprofundezi practici și atitudini noi și să descoperi ce înseamnă să îți trăiești viața din perspectiva mindfulness.

Ce îți propunem?

  • cunoașterea și aprofundarea conceptelor teoretice, fundamentate știintific, ce stau la baza practii mindfulness.
  • tehnici de lucru cu corpul, gândurile și emoțiile – conștientizarea lor este esențială pentru o viață echilibrată, trăită cu mai multă detașare și bucurie.
  • practici informale specifice conștienizării și aplicării fiecărei atitudini în viața de fiecare zi.
  • puterea liniștii în obținerea stării de bine în viețile noastre – programul include sesiuni de practică în liniște totală.
  • muzică, dans, plimbări în natură și alte surprize plăcute.

“De obicei, oamenii consideră că mersul pe ape sau prin aer sunt miracole. Eu cred însă că adevăratul miracol nu este să mergi pe ape sau prin aer, ci pe pământ. În fiecare zi suntem parte dintr-un miracol pe care nici nu-l recunoaștem: cerul albastru, norii albi, frunzele verzi, ochii negri, curioși ai unui copil – proprii noștri ochi. Totul este un miracol.” – Thich Nhat Hanh

Cui ne adresăm?

Oricine este motivat să aprofundeze tehnicile mindfulness și să lucreze într-un mod profund cu sine este bine-venit alături de noi.

Evenimentul este pentru tine dacă invitația noastră se aliniază cu dorința ta de a-ți dedica patru zile pentru o practică intensivă care să te susțină în a depăși situațiile dificile și a te bucura mai mult de tot ce îți poate oferi viața.

Dacă vrei să te oprești din ritmul de multe ori agitat al vieții de zi cu zi și să vezi cum ar putea să fie anul 2019 pentru tine dintr-o nouă perspectivă, te așteptăm alături de noi!

Ce ne dorim să obții alături de noi?

După cele patru zile de lucru împreună vei putea avea:

 

  • motivația de a trăi viața practicând constant atitudinile fundamentale mindfulness, fără teamă de necunoscut, conștient și cu mai multă bucurie și încredere
  • clarificarea propriilor intenții pentru anul care începe
  • prietenii noi cu oameni dornici de auto-cunoaștere prin mindfulness.

Experiența unui retreat este specială.
Este o ocazie unică de a stabili o legătură cu noi înșine
într-un mod foarte diferit de cel al vieții de zi cu zi,
într-un cadru de înțelegere, compasiune, siguranță și acceptare deplină.

Cât costă și cum te poți înscrie?

Investiția pentru aceste patru zile dedicate unei conectări profunde cu tine și atitudinile tale este:

Costul de participare: 1700 lei

Dacă te înscrii până la data de 29 decembrie 2018, beneficiezi de un preț de participare special: 1300 lei

Dacă vii împreună cu un prieten sau cu partenerul de viață beneficiați fiecare de o reducere de 10%.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea a 50% din preț până la data de 29.12.2018.

Pentru orice informații suplimentare poți scrie la contact[at]ancacoman.com sau poți suna la: +40723536952 (Anca).

Costul de participare include:

• sesiunile din program
• materialele de lucru și mapele de participare
• o sesiune individuală de ½ oră de consultanță/coaching (opțional)

Costul pentru cazare (patru nopți în cameră dublă) și mic dejun este de 260 lei si se achită direct la pensiunea Casa cu Tei. Pentru cameră single costul suplimentar este de 80 lei.

Prânzul și cina se vor achita separat în regim a la carte, după preferințe.

Cum ne organizăm?

Tabăra începe joi, 24 ianuarie 2019 la ora 17:00 şi se încheie luni, 28 ianuarie 2019 la ora 14:00.

Pentru a facilita conectarea la un nivel profund cu starea de bine a corpului și minții, consumul de cafea și tigări, precum și accesul la telefon/computer/televizor vor fi limitate.

Programul va include perioade de liniște completă în timpul sesiunilor de lucru sau pe parcursul meselor și pauzelor.

Te rugăm să îți aduci o pătură și o saltea de yoga/izopren.

Pentru ajungerea în locație vom folosi, în măsura posibilităților, resursele grupului sau vom încerca să facilitam transportul din gara Buzău până la pensiune.

Unde te așteptăm?

Casa cu Tei este amplasată langă o minunată pădure cu tei și este înconjurată de o panoramă superbă de dealuri și păduri care poate fi admirată din camere sau de pe terasă.

Casa cu Tei

Drumul Schelei, nr. 207, Sarata Monteoru, Comuna Merei, Judet Buzau

Te așteptăm cu drag!

Valérie Cioloș-Villemin – trainer autorizat în programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®).

Cu o triplă formare universitară în științele vieții, dezvoltare socio-economică și științe economice, și cu un doctorat despre restructurarea economiilor în tranziție, am lucrat întâi ca cercetător și, mai apoi, ca practician în evoluția sistemelor şi adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri în schimbare.

În tot acest timp, am fost preocupată de procesul schimbării la nivel de societate, cât și de schimbarea și reziliența la nivel de individ. După mai mult de 15 ani de practică personală, am hotărât să mă dedic în totalitate împărtășirii practicilor Mindfulness în cadrul evenimentelor pe care le susțin.

Cred cu tărie că adevărata diferenţă o putem face fiecare dintre noi, călătoria începând cu noi înşine şi cu oamenii cu care suntem în relație.

“Adevărata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aştepti nimic în schimb.” Antoine de Saint-Exupery

www.valerieciolosvillemin.com

Anca Coman – psiholog, coach și trainer certificat, cu o experiență de 20 de ani în mediul organizațional.

Am studiat și practicat diferite metode de autocunoaștere printre care Analiza Tranzacțională, Process Communication Model și Conscious Coaching.

Pasiunea pentru Mindfulness a apărut în 2013 odată cu organizarea primei conferințe naționale de Mindfulness și Analiză Tranzacțională. Am urmat apoi diverse cursuri cu formatori români, conferințe și programe online cu profesori recunoscuți la nivel mondial și un curs certificat de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).

Am integrat conceptele și atitudinile Mindfulness în practica mea zilnică și le promovez cu bucurie și entuziasm prin evenimentele pe care le organizez – cursuri deschise, conferințe de promovare, cursuri la sediile companiilor, retreaturi, ședințe individuale s.a.

Citatul care mă înspiră pentru acest retreat este:

“Adevăratul act al descoperirii constă nu în a căuta noi peisaje, ci în a privi cu alți ochi.” Marcel Proust

www.ancacoman.com
+4 0723 536952

Daniela Pavlovici – coach (Associate Certified Coach-International Coach Federation), facilitator, trainer și consultant.

Am absolvit programul de formare în solution focused coaching al SolutionSurfers România în 2015, iar de la începutul anului 2017 am hotărât să mă dedic cu preponderență acestui domeniu. Anterior am lucrat peste 18 ani în comunicare, marketing, consultanță și training, în companii multinaționale, organizații internaționale și non-guvernamentale din România și din străinătate.

În prezent lucrez cu persoane fizice, cu antreprenori și cu manageri din companii multinaționale în procese de coaching sau ca faciltator și consultant în proiecte de strategie de management a echipelor, branding și dezvoltare. De asemenea, sunt trainer in programe de formare de formatori și dezvoltarea abilitățior de coaching.

Cred cu tărie în importanța libertății și a valorificării tuturor oportunităților pe care ni le oferă viața. Aceste valori mă ghidează în a sprijini clienții în propriile călătorii către soluții și către o viață plină, de care se pot bucura cu adevărat.