Iată ce spun participanții la cursuri:

„Am aflat lucruri noi despre Mindfulness. Am conștientizat anumite lucruri despre mine, despre gândurile mele. Am reușit să meditez și mi-a plăcut mult senzația de după, prin urmare m-am ambiționat să nu renunț. Mi-ar fi plăcut ca acest curs să fi fost mai lung sau să aibă o continuare.”

A.S.

„Acest curs mi-a adus informații utile despre practica Mindfulness. Mi-au plăcut exercițiile, schimbarea de perspectivă, atmosfera și dialogul cu ceilalți. Cursul m-a susținut să practic meditația zilnic.”

D.T

„Cursul m-a ajutat să descopăr starea de relaxare și să reușesc să am o atitudine relaxată asupra lucrurilor. M-a ajutat să mă descopăr și să fac pace cu mine și cu gândurile mele. Să învăț să mă depărtez de atitudinea de a controla și de a anticipa lucrurile.”

I.G.

„Am învăţat sa fiu sigură pe mine. Să fiu mai bună, generoasă. Să fiu împăcată cu viaţa pe care o am. Să nu mai judec oamenii. Să îmi creez stări de linişte. Să trăiesc în prezent, nu în viitor! Să văd partea plină a paharului. Să mă împac şi cu gândurile negative, să le accept.”

A.C.

„Cursul m-a ajutat să fiu mai conştientă, mai deschisă şi mai doritoare de a încerca lucruri noi. M-a ajutat să văd că există şi alte perspective în afară de acelea pe care sunt tentată mereu să alunec. Nu cred că pot reuşi să meditez zilnic, ca parte din activităţile uzuale, însă cred că pot observa mai mult gândurile, emoţiile, stările de spirit, fără să mă identific neapărat cu ele. Cursul m-a ajutat să fiu mai recunoscătoare, să mă deschid mai mult faţă de oameni şi să observ ce frumoşi sunt.”

A.G.

„Meditaţia descoperită la curs face deja parte din experienţele mele zilnice şi este oaza mea de linişte, de acceptare, într-o stare de nonjudecată. Sunt mult mai conştientă de corpul meu, de ceea ce se întâmplă în jurul meu, de frumuseţea vieţii.”

C.B.

„Cursul mi-a adus linişte şi bucuria de a conştientiza lucrurile bune din viaţa mea pe care nu le mai observam. M-a ajutat să descopăr lucruri noi despre mine şi să fiu mai atentă la ce simt.”

A.S.

„Cursul mi-a adus mai multă linişte şi asta căutam. Mi-a mai confirmat că urmez drumul pe care îl simt și că mi-a ieșit în cale tocmai ca o încurajare în a mă găsi pe mine, în a-mi gestiona mai bine momentele de singurătate și a mă bucura de fapt de ele.”

E.D.

„Mindfulness înseamnă să fim aici și acum și astfel vom simți, vom trăi cu adevărat momentele de zi cu zi ale vieții. Pentru că așa zisa fericire pe care o căutăm noi oamenii este de fapt plăcerea de a face lucruri mici noi înșine sau cu ceilalți. Deci, să fim prezenți în viața noastră! Să fim mindful!”

A.C.

„Am învățat că trebuie să acceptăm ceea ce sunem și că mintea noastră este singurul lucru care stă între noi și fericirea noastră. Mă bucur că am reușit să reconștientizez faptul că etichetez des și că prin lipsa acestui lucru pot avea o minte mai liniștită.”

E.F.

PROVOCAREA MINDFULNESS

Transformă-ți viața cu practici simple, în fiecare zi!
Nu ai nevoie de niciun echipament, doar de perseverență.

Înscrie-te acum!

Visez la o lume în care fiecare om înțelege valoarea vieții trăite cu adevărat în momentul prezent, cu deplin respect și bucurie pentru tot ceea ce ne oferă natura, oamenii și viața.

Follow me