„Cursul a fost o revelație și o relaxare în sine! Mi-au plăcut mult formatul, materialele primite, ideile transmise și forma de transmitere. Mulțumesc!”

Lorelai

„Iau cu mine multe lucruri tocmai despre simplitate și prezență reală, despre atitudini față de
mine și copilul meu. Jurnalul îmi pare interesant și îmi doresc să îl reiau, exercițiile de mișcare conștientă, mâncatul conștient, lucrul cu emoțiile și meditația informală.”

...

„Iau cu mine ideea de a fi conștient, atent la ce simt alții, la ce fac eu, la lumea din jur. A nu mai fi pur și simplu ocupat, a trăi viața într-un mod conștient. Mi-a plăcut că am explorat lucruri/idei noi, și că mi-a dat mie niște idei despre cum aș putea schimba anumite lucruri ca părinte.”

...

„A fost o incursiune în interiorul meu, unde am descoperit emoții, gânduri și programe. Am învățat să folosesc momentele de respiro în timpul emoțiilor puternice dar și în timpul zilei. Mulțumesc!”

...

„Iau cu mine respirația, mersul conștient, mâncatul conștient, practica de acceptare a emoțiilor, tehnica STOP. Ideea ce bază cu care plec: să mă opresc mai des și să privesc la cum sunt eu ACUM. Cel mai mult mi-a plăcut etapizarea cursului, cum am pus treptat ce urmează să asimilăm peste ceva ce am digerat deja. Astfel, valoarea fiecărei etape a fost una consistentă – nu cred că aș fi putut aprecia/înțelege la fel de bine perspectiva bazată pe atitudine dacă nu ar fi fost ultima „lecție”.”

...