Dăruiește-ți o zi cu tine

Mindfulness Urban Retreat Dedicat Femeilor

10 martie 2018, 9:00 – 17:30

Zona Piața Romană, București

Te invităm să ne sărbătorim împreună de ziua femeii printr-un eveniment inedit, folosind practicile Mindfulness și ritualuri menite să ne aducă bucurie și răsfăț.

Ce îți propunem?

• O zi dedicată în totalitate relației cu tine însăți

• Tehnici Mindfulness pentru liniștirea corpului și calmarea minții

• Momente conștiente de răsfăț în care să te îmbrățișezi pe tine pentru a-ți putea trăi viața cu iubire și înțelepciune

• Ocazia de a te redescoperi cu recunoștință, vulnerabilitate și compasiune

“Dacă suntem în pace, dacă suntem fericiți, putem zâmbi și înflori ca o floare și toată lumea din familie și întreaga societate vor beneficia de pacea noastră. ” – T.N.Hanh

Cui ne adresăm?

Te așteptăm alături de noi dacă dorești să-ți sărbătorești ziua în luna martie într-un mod diferit, apropiindu-te de tine cu blândețe și profunzime.

Ce îți oferi sau ce primești de obicei de 8 martie? Bijuterii, haine, excursii, spectacole, ieșiri cu prietenele? Cu siguranță toate acestea îți aduc bucurie pe moment, dar apoi te întorci la viața aglomerată, cu multe lucruri de făcut și agitația își reia locul binecunoscut.

Cum ar fi să te întorci relaxată și cu idei și tehnici care să te ajute să cultivi zilnic în viața ta liniștea și pacea interioară?

Cum ar fi să trăiești plenar bucuria de fi prezentă pentru cei dragi din locul în care îți place cel mai mult de tine?

Ce ne dorim să obții alături de noi?

• Curajul și încrederea de a cultiva o stare din care poți oferi altora tot ce ai mai bun

• Un pas important către o practică individuală constantă a compasiunii față de tine însăți

• Bucuria de a sărbători ziua femeii într-un cadru dedicat conectării profunde cu tine, alături de alte femei minunate care învață să strălucească pentru ele și pentru cei dragi

• Idei de practici Mindfulness și ritualuri de conectare conștientă pe care le poți folosi oricând simți nevoia să-ți “reîncarci bateriile”.

Experiența unui retreat este specială. Este o ocazie unică de a stabili o legătură cu noi înșine și cu ceilalți într-un mod foarte diferit de cel al vieții de zi cu zi, într-un cadru de înțelegere, siguranță și acceptare deplină.

Cât costă și cum te poți înscrie?

Costul retreat-ului este de 460 lei.

Pentru înscrierea până la data de 15 februarie 2018, beneficiezi de o reducere de 25%, costul fiind de 345 lei.

Prețul include participarea, materialele, două pauze de cafea și un prânz ușor.

Numărul de locuri este limitat la 12 persoane.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea a 50% din preț.

Pentru informații suplimentare poți folosi formularul de contact din site sau poți suna la:

+4 0723536952 (Anca)

Te așteptăm cu drag!

Valérie Cioloș-Villemin – trainer autorizat în programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®), soție și fost analist economist.
Sunt preocupată atât de procesul schimbării la nivel de societate, cât și de schimbarea și reziliența la nivel de individ.
Cred cu tărie că adevărata diferenţă o putem face fiecare dintre noi, călătoria începând cu noi înşine şi cu oamenii cu care suntem în relație.
După mai mult de 15 ani de practică personală, am hotărât să mă dedic în totalitate împărtășirii practicilor Mindfulness în cadrul cursurilor pe care le susțin, în oraş şi în companii.

“Adevarata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aştepti nimic în schimb” Antoine de Saint-Exupery

www.valerieciolosvillemin.com

Anca Coman – psiholog, trainer, mamă și soție.

Am învățat în timp că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea și că nu pot dărui decât ceea ce am. Așa că am căutat să fac pace cu mine însămi, să mă cunosc, să mă apreciez și să mă bucur de viață, așa cum este.
Pe parcursul anilor am studiat și practicat diferite metode de autocunoaștere. Pasiunea pentru Mindfulness a apărut în 2013 și de atunci am integrat-o în practica zilnică și o promovez cu bucurie și entuziasm.

“Întreaga noastră viață…constă în ultimă instanță în a ne accepta pe noi înșine așa cum suntem.” Jean Anouilh

www.ancacoman.com

„Anca and Valerie guided us through the beautiful day with kindness and profound professional expertise. It helped me to find more presence and inner peace and I leave with powerful exercises I can easy integrate in my daily life. Thank you very much.”

Petra Muller-Demary

„Anca, Daniela și Valerie, vă mulțumesc pentru o experiență minunată! Informațiile și tehnicile practicate împreună mă vor ajuta să fiu mai conectată la prezent și să mă bucur de experiențele pe care le trăiesc!”

Cristina Dima

„Ați reușit să creați un spațiu autentic și plin de compasiune ce mi-a permis să experimentez trăiri noi, ce au condus la creșterea nivelului meu de conștientizare. Plec cu lucruri practice pe care le voi aplica zi de zi. Recomand cu căldură oricui dorește să se conecteze la sine și să se cunoască mai bine! Mulțumesc.”

Magda Blidăruș

„O explozie de sentimente, dragoste necondiționată acordată și primită, înțelegere și compasiune fără limite. Mi-aș dori să fiu mereu înconjurată de astfel de oameni deschiși, mi-aș dori ca lumea toată să fie un astfel de loc.”

Monica Crăciunel