Întâlniri semnificative cu noi înșine

MINDFULNESS & LEADERSHIP RETREAT

27 – 29 octombrie 2017

Youness Clinic, județul Dâmbovița

Termen de înscriere – 20 octombrie 2017

Te invităm să petrecem împreună trei zile în mijlocul naturii, zile speciale în care să ne apropiem cu blândețe de noi înșine, printr-o serie de activități Mindfulness menite să ne sprijine în călătoria de dezvoltare ca lideri, în viața privată și în munca noastră.

Ce îți propunem?

Pe parcursul celor trei zile, vom explora împreună o varietate de tehnici Mindfulness, în mod individual sau prin activități de grup și ne vom bucura de natură și de ospitalitatea celor de la Youness Clinic.

Vom experimenta:
• tehnici de lucru cu propriile gânduri și emoții: auto-reglarea modului de a gândi este secretul unei stări profunde de bine în plan fizic, emoțional și mental
• perspectiva Mindfulness pentru înțelegerea gândurilor și emoțiilor din rolul de observator și renunțarea la identificarea cu ele
• metode de lucru cu corpul care aduc o relaxare profundă și facilitează autovindecarea
• comunicarea conștientă: valoarea răspunsurilor conștiente versus reacțiile automate, esențială în dezvoltarea unor relații armonioase și a unui mediu de muncă sănătos, transparent și eficient
• moduri noi de abordare a situațiilor dificile din viață: cu calm, conștient, cu deschidere și curiozitate
• momente de retragere în liniște totală, fără influența mijloacelor de comunicare
• mâncăruri cu gusturi speciale, gătite după rețete sănătoase inedite
• muzică, plimbări în natură și alte surprize plăcute pentru minte, corp și suflet.
• relaxarea totală într-un cadru mirific.

Găsești aici programul orientativ.

Un studiu Harvard (Kilingsworth & Gilbert) relevă faptul că mintea noastră fuge de momentul prezent aproape jumătate din viață, rătăcind între trecut și viitor, între amintiri și îngrijorări.

Prin natura evoluției, gândurile prezente în aceste momente sunt gânduri preponderent negative, care ne împiedică să ne bucurăm din plin de viață.

Ultimul deceniu de cercetări neuroștiințifice a adus în prim-planul umanității această provocare, identificând totodată și soluția: Mindfulness – o abordare a vieții prin care putem obține echilibrul, starea de bine și succesul în plan personal și profesional.

Practicarea cu succes de către liderii mondiali și angajații din companii renumite precum Google, Apple, Deutsche Bank sau LinkedIn a confirmat forța Mindfulness de a aduce schimbări profunde la nivel individual și de comunități.

Cui ne adresăm?

Tematica abordată ți se adresează, dacă te afli sau îți propui să ajungi într-o poziție de conducere, cu toate provocările și responsabilitățile pe care aceasta o implică – din rolul de manager, antreprenor, coordonator de proiecte sociale, culturale sau politice.

Totodată, tehnicile discutate și practicate pe parcursul celor trei zile se pot dovedi eficiente pentru tine, dacă resimți presiunea unei vieți agitate și a deciziilor luate în situații-limită.

Ce ne dorim să obții alături de noi?

Am descoperit Mindfulness în momente importante, în care doream să aducem mai mult echilibru în viețile noastre profesionale, de familie și în relația cu noi înșine. Experiența noastră cu tehnicile pe care ți le propunem ne oferă încrederea că împreună:

• vom învăța practici care pe viitor ne vor sprijini să fim mai mult în contact cu corpul nostru și să ne gestionam mai bine emoțiile
• ne vom împrieteni cu dialogul nostru interior și vom învăța să “navigăm” printre poveștile care apar în mintea noastră
• vom învăța să răspundem din ce în ce mai mult, în orice situație, dintr-o stare de liniște, fără a mai reacționa automat
• vom face un pas important spre o schimbare interioară profundă și autentică, spre o stare de “a fi”, cu mai multă compasiune și înțelegere în relația cu noi înșine și implicit cu ceilalți
• vom găsi motivația de a ne trăi viața cu mai puțină teamă de necunoscut și cu mai multă conștiență, bucurie și încredere.

Experiența unui retreat este specială.
Este o ocazie unică de a stabili o legătură cu noi înșine într-un mod foarte diferit de cel al vieții de zi cu zi, într-un cadru de înțelegere, siguranță și acceptare deplină.

Cât costă și cum te poți înscrie?

Investiția pentru aceste trei zile dedicate unei conectări profunde cu tine, menită să-ți permită să trăiești viața cu mai multă bucurie și înțelepciune este:

Preț integral: 1150 lei

Dacă te înscrii până la data de 30 septembrie 2017, beneficiezi de o reducere de 10 %

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea a 50% din preț.
Restul de 50% din preț îl poți achita până la data de 15 octombrie 2017.
Pentru cazarea în regim single, costul suplimentar este de 100 lei.

Pentru orice informații suplimentare poți scrie la [email protected] sau poți suna la numărul de telefon: +4 0723536952 (Anca).

Costul de participare include:

• sesiunile din program
• materialele de lucru și mapele de participare
• o sesiune individuală de consultanță (opțional)
• cazarea pentru două nopți în camera dublă (paturi Twin) sau single
• trei mese vegetariene pe zi, în regim de bufet suedez și un bar deschis în permanență cu fructe proaspete, ceaiuri naturale și apă alcalină în diferite combinații aromatice
• acces la jacuzzi, saună umedă și saună uscată
• transportul din București și retur.

La cerere, poți beneficia de masaje de relaxare sau tonifiere, acces la sala de fitness, precum și de varietatea de tratamente oferite de clinică.

Găsești aici programul orientativ.

Cum ne organizăm?

Pentru a facilita conectarea la un nivel profund cu starea de bine a corpului și minții, consumul de cafea și tigări, precum și accesul la telefon/computer/televizor vor fi limitate.

Tabăra începe vineri, 27 octombrie 2017, la ora 15:00 şi se încheie duminică, 29 octombrie 2017, la ora 15:00.

Pentru o experiență reușită și cât mai intimă, grupul va include minimum 10 și maximum 20 de participanți.

Te așteptăm cu drag!

Nicoleta Pfeffer-Barbela – economist, fondatoarea citySTILLE – Mindfulness Center Vienna și trainer certificat în meditație.

Am urmat numeroase formări în Mindfulness printre care MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction și MSC Mindful Self-Compassion.

“You cannot change the waves but you can learn to surf” Jon Kabat-Zinn

www.citystille.com
+43 664 7667070

Anca Coman – psiholog și trainer, cu o experiență de 20 de ani în mediul organizațional.
Pe parcursul anilor am studiat și practicat diferite metode de autocunoaștere.
Pasiunea pentru Mindfulness a început în 2013 și de atunci am integrat-o în practica zilnică și o promovez cu bucurie și entuziasm.
În prezent sunt lector la Fundația Calea Victoriei și expert resurse umane.

“The success of what I do as a leader, as an innovator, as a change maker, depends on the inner place – depends on the source from that I operate. It’s that quality of attention and intention and presence that I bring into a situation.” U Theory

www.ancacoman.com
+40 723 536952

„O experință minunată pe care o recomand din toată inima celor care sunt dornici și gata să accepte viața așa cum e și să o trăiască din plin, cu o bucurie și pace pe care înainte doar ne-o puteam imagina.”

Daniela Pavlovici, coach

„O combinație foarte faină de învățare, practică, relaxare și conectare. Plec cu bucurie și voi reveni cu bucurie și la alte ediții.”

Diana Ghindă

„Anca și Nico s-au completat într-un mod excepțional în acest retreat. Anca te ajută să pătrunzi foarte adânc în sufletul tău. Nico îți va arăta cum, cunoscându-te, poți aduce schimbarea în exterior. Le mulțumesc din suflet pentru o experiență transformațională!”

Cristina Rotaru

„Acest retreat a fost cel mai frumos mod de a mă conecta cu mine însămi și de a petrece timp conștient cu mine însămi. Pentru mine Mindfulness este un stil de viață care te ajută să fii în adevăr, armonie și echilibru cu mintea, inima și trupul tău. A fost o bucurie să petrec acest timp alături de voi și voi participa cu drag și la următoarele retreaturi.”

Mirela Bîrlodeanu, HR Manager