Mindfulness 101

Introducere în teorie și practică

22 mai – 19 iunie 2018

în fiecare marți seara, zona Piața Romană

Termen de înscriere – 8 mai 2018

Te invit să explorăm împreună practica Mindfulness, starea de “prezenţă”, să descoperim liniştea din interiorul nostru, folosind concepte teoretice şi aplicații practice.

Pentru mine, Mindfulness este o artă de a trăi, conștienți și în armonie cu mintea, inima și corpul nostru și conectați în momentul prezent la tot ce ne înconjoară.

Am scris aici despre beneficiile integrarii practicilor Mindfulness în viața noastră și aici despre ce mi-a adus mie această practică.

Ce îți propun?

Pe parcursul a 5 săptămâni, vom face cunoștință cu teoria și practicile cele mai importante care definesc conceptul Mindfulness.

Programul se va desfășura în cadrul a 5 ateliere, în fiecare zi de marți, între orele 19-21, în perioada 22 mai – 19 iunie 2018. Locația este Casa Mindfulness din zona Piața Romană, un loc dedicat comunității celor care vor să își transforme viața cu ajutorul practicii Mindfulness.

Pe parcursul atelierelor:

vom descoperi ce înseamnă Mindfulness şi care sunt beneficiile sale
ne vom apropia mai mult de corpul, emoţiile şi gândurile noastre şi vom înţelege interacţiunea dintre ele
vom descoperi moduri de a aplica perspectiva Mindfulness în situații specifice din viața noastră
vom explora modalităţile de a practica Mindfulness în viaţa de zi de zi

“Trăim cu speranța că, în viitor, ne vom simți mai bine, dar dacă practicăm Mindfulness, vom învăța să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem în prezent, renunțând la întreaga acțiune de a ne îmbunătăți”. Nigel Wellings

Cui se adresează programul?

Acest program ti se adresează dacă ai auzit de beneficiie Mindfulness dar nu ai practicat niciodată într-un cadru organizat, dacă simți presiunea unei vieți agitate și cauți soluții pentru a trăi cu mai mult calm și înțelepciune sau dacă vrei să îți trăiești viața diferit, cu mai multă bucurie și conectare la ce ți se întâmplă moment de moment.

Ce vei dobândi la finalul programului?

tehnici de meditaţie formală şi informală precum: meditaţia cu concentrare pe respiraţie, meditaţia de scanare a corpului, practica mâncatului conştient şi multe altele
moduri specifice de lucru cu gândurile şi emoţiile, astfel încât acestea să aibe un efect benefic asupra vieții tale
strategii pentru integrarea practicii Mindfulness în rutina ta zilnică
o noua perspectivă asupra vieţii, care te va ajuta să trăieşti cu mai multă bucurie şi libertate

“Cei mai mulți dintre noi ne petrecem timpul cautând fericirea și securitatea fără a cunoaște scopul principal al căutării noastre. Fiecare dintre noi caută o cale înapoi în prezent: căutăm motive suficiente pentru a ne simți satisfăcuți acum… Modul în care acordăm atenție momentului actual determină, în mare măsură, caracterul experienței noastre și, prin urmare, calitatea vieții noastre.”
Sam Harris

Cât costă și cum te poți înscrie?

Prețul programului este de 350 lei

Dacă te înscrii până la data de 8 mai 2018, beneficiezi de o reducere de 15 % si un preț de 300 lei

Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea integrală a programului.

Pentru orice informații suplimentare poți scrie la contact[at]ancacoman.com sau poți suna la numărul de telefon:
+4 0723536952 (Anca).

Costul de participare include:

• sesiunile din program
• materialele de lucru
• o sesiune individuală de coaching

Te aștept cu mare drag!

Anca

Anca Coman – psiholog și trainer, cu o experiență de 20 de ani în mediul organizațional.
Pe parcursul anilor am studiat și practicat diferite metode de autocunoaștere.
Pasiunea pentru Mindfulness a început în 2013 și de atunci am integrat-o în practica zilnică și o promovez cu bucurie și entuziasm.

“The success of what I do as a leader, as an innovator, as a change maker, depends on the inner place – depends on the source from that I operate. It’s that quality of attention and intention and presence that I bring into a situation.” U Theory

www.ancacoman.com
+4 0723 536 952

exercitii mindfulness mindfulness pentru incepatori pdf mindfulness pe intelesul tuturor pdf practica mindfulness atelier de mindfulness mai multă bucurie şi libertate trăieşti cu mai multă bucurie

„Cel mai mult mi-a placut….. tot cursul, daca se poate spune asa. 😀 Cred ca este o forma clara pentru cei ce vor sa descopere tainele acestui mod de viata. “

Constantin I

„Iti cer voie sa iti spun … acest curs este foarte, foarte bine structurat. Pentru mine a fost extrem de util si necesar. In afara faptului ca am aprofundat tehnici, ca am practicat si am fost impreuna, imi doresc sa sti ca la fiecare sesiune au fost elemente surpriza, lucruri noi si programe noi pe care le descopar cu atata iubire de viata … observ starea de bine pe care am ajuns sa mi-o cultiv cu usurinta si sunt multumita de ceea ce noi, impreuna au construit!
Te rog sa sti ca pentru tot ceea ce insemna sesiuni de instruire pe care le organizezi, imi doresc sa particip din dorinta de a practica si a fi impreuna, pe drumul vietii, cu bucurie, cu echilibru si cu iubire pentru tot ceea ce este!”
Nicoleta S