„Practicile exersate și care îmi îmbunătățesc, zi de zi, modul de viață sunt: respiratia și mâncatul constiente (cu rezultate nesperat de bune), scanarea corpului (mai ales seara înainte de culcare), observarea norilor pe cer, observarea rezistenței. Cel mai mult am apreciat liniștea și echilibrul “profesoarei”, care au fost transmise și participanților.”

Dana

„Am învățat să mă detașez mai mult de problemele existențiale. M-au ajutat foarte mult practicile scanarea corpului și respirația conștientă. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că, în cele două ore am reușit să-mi relaxez mintea și corpul.”

...

„A fost o abordare nouă, practică a aspectelor din viață. Tehnicile respirației au fost folositoare și sper să le practic și pe viitor. Cel mai mult mi-a plăcut trainerul și cum a abordat gradat cunoștințe noi, tehnici de care nu știam și a tras concluzii practice.”

Ruxandra

„Am învățat să mă focusez mai mult pe mine, să comunic și să îmi cunosc mai bine organismul, să îl ascult și să acționez conform mesajelor transmise de el. Am reținut și realizez un echilibru cu corpul meu. Am învățat să și cum să revin în prezent. Cel mai mult am apreciat stilul de comunicare al trainerului, calmul și vocea sa. Au fost un mix perfect pentru transmiterea unor noțiuni noi.”

...

„Principalele aspecte cu care am rămas sunt: tehnica STOP, mâncatul conștient, trăirea în aici și acum, acceptarea și iubirea de sine, încercarea de a fi mai bună cu mine și cu ceilalți. Cel mai mult mi-au plăcut învățămintele legate de gestionarea gândurilor, exemplul foarte practic și util cu culoarea roșie/verde.”

Nicoleta