Când am descoperit comunitatea Mindfulness de peste graniță am fost extaziată să văd cum lucrează împreună specialiștii din întreaga lume, câte conferințe online organizează și ce puternic se sprijină reciproc, cu intenția comună de a contribui la o lume mai conștientă.

În același timp a apărut și dorința de a avea și în România genul acesta de colaborare, de comunitate de oameni care împărtășesc valorile Mindfulness și doresc să le transmită mai departe.

Astfel am cunoscut-o pe Daniela Andreescu la al cărei curs am participat cu mare plăcere, am cunoscut echipa de la scoala Verita  – Richard, Lila și Marius – care m-au impresionat prin pasiunea pe care o pun în munca lor, am întâlnit-o pe Crina Radu, promotor înfocat de Mindfulness, și pe Sașa Bodeanu din Timișoara care înființează cu multă perseverență prima Asociație a Profesorilor de Mindfulness din România. Întâlnirea cu acești oameni minunați mi-a adus multă speranță că visul meu este proape să se împlinească.

Diana Ghindă și Ana Maria Gavrilă mi-au fost aproape în ultimii ani, ghidându-mi pașii cu profesionalism și multă căldură.

Seria de întâlniri semnificative a continuat cu Nico Pfeffer Barbela care mi-a scris din Viena că îmi apreciază munca și își dorește să organizăm împreună un retreat în Romănia. Așa s-a născut evenimentul Întâlniri semnificative cu noi înșine. Sunt profund impresionată de munca Nicoletei și de ceea ce a reușit să creeze singură, de la zero,  în Viena.

Apoi am cunoscut-o pe Daniela Pavlovici, specialistă în marketing și coach care crede mult în puterea Mindfulness de a contribui la o lume mai bună și cu care am simțit să colaborez din primul moment.

Și cu Valerie Ciolos Villemin a fost dragoste la prima vedere, dragoste care a crescut pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, am urmat cursul ei de MBSR și am început să ne susținem reciproc în munca noastră.

Evenimentul organizat împreună cu Daniela și Valerie mi-a oferit confirmarea că munca alături de oameni în care crezi și cu care împărtășești aceleași valori este mult mai consistenă, mai valoroasă și mai plină de bucurie.

Și așa îmi doresc să continui călătoria mea cu Mindfulness, alături de acești oameni și de cei care vor mai veni pe drumul nostru!

Multumesc tuturor pentru că sunteți!